Bezig met laden ...

Magento hosting

Een razendsnelle webshop converteert beter dan een langzame webshop. Kies voor onze geoptimaliseerde Magento hosting en de bezoekers van jouw Magento webshop kunnen ongehinderd winkelen en bestellen. We bieden een passend hostingpakket voor Magento webshops van ieder formaat. Wil je geadviseerd worden? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Meest gekozen
Starter
Pro
Pro Plus
€ 15 /maand € 35,00 /maand € 45,00 /maand
Aanvragen Aanvragen Aanvragen
Je mag bij ons elke maand switchen van abonnement, of zelfs opzeggen.
2,5 GB

opslagruimte

5 GB

opslagruimte

10 GB

opslagruimte

10 GB

dataverkeer

50 GB

dataverkeer

150 GB

dataverkeer

telefonische support

telefonische support

telefonische support

Meer weten over onze hosting? Bel ons 085-8500158

Geoptimaliseerde Magento hosting

Wij hebben jarenlang gebouwd aan ons hosting platform speciaal voor Magento webshops. Die duizenden uren aan onderzoek hebben geresulteerd in een krachtig en stabiel hosting platform, waarop iedere Magento webshop snel draait.

Hostingpartner die met je meedenkt

Als je bezig bent met de bouw van een Magento webshop, dan heb je soms net even wat extra’s nodig. Bijvoorbeeld een ‘configuratie wijziging’ voor de installatie van een module, of een advies om je snelheid te verbeteren. Wij helpen je graag!

Het Magento hosting platform

Ruim een jaar lang ontwikkelden onze lead developer Johan en system engineer Martijn aan het ultieme Magento hosting platform. Bloed, zweet en tranen zit er in het snelste en stabielste hosting platform van Nederland en Belgie. Sinds 2012 is het voor iedereen mogelijk om zijn Magento webshop te hosten op dit premium platform. Natuurlijk staat dit nog allemaal los van de ongekende service die we leveren (lees ook onze service statement). Wil je weten wat onze Magento hosting zo snel maakt? Lees dan verder.

Snelle Magento hosting door SSD’s!

SSD staat voor Solid State Drive. Ik bespaar je de technische details, maar ik kan je wel vertellen dat SSD’s 10x sneller zijn dan de traditionele harde schijven die veel hosters gebruiken. Dit komt omdat een SSD geen schijf meer heeft die draait, maar alle data opslaat in chips. Net als een USB stick, zeg maar.

Dit zorgt ervoor dat Magento sneller zijn data kan wegschrijven. Veel andere Magento hosters proberen Magento sneller te maken door meer processorkracht en RAM geheugen aan te bieden, maar alleen dat volstaat niet. De harde schijven moeten dan op hun tenen lopen om alles bij te houden, waardoor je webshop trager wordt.

Ontwikkeld door Magento Certified developers

Ons platform is er niet voor niets… het is nooit onze intentie geweest om hosting te verkopen. We waren het gewoon zat dat andere Magento hosting aanbieders niet konden waarmaken wat ze beloofden en wat onze klanten nodig hadden. En uiteindelijk snappen we wel waarom… het vraagt ontzettend veel kennis van Magento en de onderliggende hosting-software laag om alles te laten lopen als een geoliede machine. Onze Magento certified developers hebben veel input geleverd toen we dit platform ontwikkelden. De configuratie is dan ook perfect voor Magento!

Nog niet overtuigd? Probeer het 2 maanden gratis uit!

Of benieuwd naar de echte ‘nerdtalk’? Bel Martijn… hij geeft je alle sappige details ;)

 

Service with a smile

Heb je vragen over onze hosting diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag en bieden hosting voor jouw CMS met de beste service van Nederland en België. Bel Martijn of stuur een bericht.

Bel 085-8500158 of neem contact op