Bezig met laden ...

Prestashop hosting

Het is zover! Naast Magento hosting en WordPress hosting, biedt XLhosted nu ook Prestashop hosting. Een razendsnel hosting platform voor jouw Prestashop gecombineerd met de beste service in de hosting industrie. Is jouw Prestashop een serieuze bron van inkomsten? Dan is het tijd voor serieuze hosting.

 

Meest gekozen
Starter
Pro
Pro Plus
€ 15,00 /maand € 35,00 /maand € 45,00 /maand
Aanvragen Aanvragen Aanvragen
Je mag bij ons elke maand switchen van abonnement, of zelfs opzeggen.
2,5 GB

opslagruimte

5 GB

opslagruimte

10 GB

opslagruimte

10 GB

dataverkeer

50 GB

dataverkeer

150 GB

dataverkeer

128 MB

PHP Memory

256 MB

PHP Memory

386 MB

PHP Memory

Multi site/store

Multi site/store

Multi site/store

telefonische support

telefonische support

telefonische support

Meer weten over onze hosting? Bel ons 085-8500158

Snelle Prestashop hosting

Prestashop is een razend populair, onder andere omdat het eenvoudig te installeren en te begrijpen is. Een nadeel van Prestashop is dat het traag kan zijn bij veel bezoekers of wanneer je bijvoorbeeld veel modules gebruikt. Wij hosten jouw Prestashop op een snelle managed server en maken gebruik maken van de juiste cachingtechnieken om ervoor te zorgen dat je shop razendsnel is. En dat merk je in de conversies.


Persoonlijke service

Wij weten uit eigen ervaring hoe slecht de service van hosting aanbieders kan zijn en willen het daarom helemaal anders aanpakken. Bij ons krijg je daarom je eigen vaste contactpersoon, die je bij naam kent en die gewoon kunt bellen als er iets is. Ook houden we van duidelijkheid. Bij ons weet je daarom altijd precies waar je voor betaalt. Zo hanteren wij geen onduidelijke formules om je af te rekenen op je processorgebruik.

 

Het Prestashop hosting platform

Doorgaans is Prestashop een fantastisch platform om je eerste webshop op te bouwen, maar je ziet ook steeds meer ‘middelgrote’ webshops draaien op Prestashop. Typisch voor dit soort webshops is dat ze inzetten op agressieve groei. Het is dan ook belangrijk dat het hostingplatform met je meegroeit. De tijd van ‘knutselen’ is voorbij en je bouwt aan de lange termijn. Investeren in goede, schaalbare hosting is dan ook van levensbelang voor je webshop. Al was het alleen al omdat de laadtijd invloed heeft op je posities in Google en op de conversie (aantal bezoekers dat daadwerkelijk koopt).

Snelle Prestashop hosting

Je hebt het vast al gemerkt… veel prestashop hosting aanbieders beloven je snelle laadtijden tegen een tarief, waarvoor je niet eens naar de supermarkt kunt rijden. Je vraagt je af hoe het kan, maar aan de andere kant… who cares? De prijs bevalt je wel, dus je gaat ervoor. Helaas komt het merendeel van de serieuze webshop ondernemers erachter dat deze hosting een wassen neus is. De servers worden letterlijk helemaal volgepropt met allemaal andere websites en webshops, waardoor de server steeds langzamer wordt (en uiteraard steeds rendabeler). Wij vullen onze servers tot 60% (goedkope hosters tot wel 100% of meer… it’s a shame!), zodat we alle pieken kunnen opvangen.

Daarnaast zijn onze servers uitgerust met razendsnelle SSD’s. Dit staat voor Solid State Drive’s. SSD’s slaan alle data in chips op in plaats van op een schijf. Zoals een USB stick ook doet. SSD’s zijn vele malen sneller dan de traditionele schijven en daardoor kan Prestashop zijn data sneller wegschrijven op de servers.

Nog niet overtuigd? Probeer het 2 maanden gratis uit!

Of benieuwd naar de echte ‘nerdtalk’? Bel Martijn… hij geeft je alle sappige details 😉

Service with a smile

Heb je vragen over onze hosting diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag en bieden hosting voor jouw CMS met de beste service van Nederland en België. Bel ons of stuur een bericht.

Bel 085-8500158 of neem contact op