Bezig met laden ...

WordPress hosting voor bedrijven

Wil jij dat je zakelijke WordPress site of WooCommerce webshop razendsnel is? Ook bij veel gelijktijdige bezoekers? Kies dan voor onze geoptimaliseerde WordPress hosting voor bedrijven. Een snelle website converteert immers beter dan een langzame.We bieden een passend hostingpakket voor WordPress sites van ieder formaat. Geadviseerd worden? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Meest gekozen
Starter
Pro
Pro Plus
€ 15,00 /maand € 35,00 /maand € 45,00 /maand
Aanvragen Aanvragen Aanvragen
Je mag bij ons elke maand switchen van abonnement, of zelfs opzeggen.
2,5 GB

opslagruimte

5 GB

opslagruimte

10 GB

opslagruimte

10 GB

dataverkeer

50 GB

dataverkeer

150 GB

dataverkeer

128 MB

PHP Memory

256 MB

PHP Memory

386 MB

PHP Memory

Multi site/store

Multi site/store

Multi site/store

telefonische support

telefonische support

telefonische support

Meer weten over onze hosting? Bel ons 085-8500158

Serieuze WordPress Hosting

Wanneer je een zakelijke WordPress site of WooCommerce shop hebt, is de laadtijd extra belangrijk. Je wilt geen bezoekers en klanten mislopen, omdat je site of shop te langzaam laadt. Ook wil je verzekerd zijn van de allerbeste support, voor het geval er iets misgaat. In dat geval kies je niet voor WordPress hosting van een paar euro per maand, maar vertrouw je op onze geoptimaliseerde WordPress hosting voor bedrijven.

Support met verstand van WordPress

XLhosted biedt niet alleen WordPress hosting, we hebben zelf ook jarenlange ervaring met het bouwen van WordPress sites. We kennen het systeem door en door en dat merk jij als je een support vraag voor ons hebt. En waar je bij andere partijen alleen een mail kunt sturen als je support nodig hebt, kun je ons gewoon even bellen. Serieus goede WordPress hosting met de beste service van Nederland. Dat is XLhosted.

Het WordPress hosting platform

WordPress wordt net zoveel overschat als onderschat. Sommigen zien het als een ‘knutselpakketje’ en anderen zien het als een snel en goed geoptimaliseerd CMS. Begrijp ons niet verkeerd… wij zijn helemaal weg van WordPress (deze site hebben we ook in WordPress ontwikkeld), maar WordPress is niet het snelste CMS dat we kennen. Wel een van de beste! Daarom hebben we met heel veel liefde een razendsnelle en stabiele WordPress hosting omgeving ontwikkeld.

WordPress hosting voor bedrijven en serieuze blogs

WordPress kan ook heel goed gebruikt worden als knutselpakketje en dan kun je voor een paar tientjes per jaar een hosting abonnement afsluiten. Maar als bedrijf of serieuze blog, verlang je iets meer van je hostingpartner. De servers moeten als een zonnetje draaien, want iedere seconde extra laadtijd zorgt voor geirriteerde bezoekers. Andersom is het, als je afhankelijk bent van je website, super irritant als je niet kunt bellen met je hostingpartner wanneer er iets fout gaat… of je krijgt een stagiair aan de telefoon die geen idee heeft wat hosting is. En dan ga je op zoek naar een WordPress hosting aanbieder die snapt hoe belangrijk snelheid, stabiliteit en service zijn. Wij zijn zo’n partner. Het zijn geen loze woorden, maar een belofte. Lees onze service statement om een indruk te krijgen van hoe we denken en werken.

Wij hebben ook kennis van WordPress

Wij hebben ook zeer uitgebreide kennis van WordPress. Zo ontwikkelden we al meer dan 100 websites op basis van dit populaire CMS. Daarom waren we zo goed in staat om het hostingplatform in te richten. Maar daarom kunnen we je ook heel goed helpen bij technische vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan advies om je website sneller te maken. Of hulp bij het implementeren van een caching-methode.

Nog niet overtuigd? Probeer het 2 maanden gratis uit!

Of benieuwd naar de echte ‘nerdtalk’? Bel Martijn… hij geeft je alle sappige details ;)

Service with a smile

Heb je vragen over onze hosting diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag en bieden hosting voor jouw CMS met de beste service van Nederland en België. Bel ons of stuur een bericht.

Bel 085-8500158 of neem contact op