Bezig met laden ...

WooCommerce hosting

Je wilt de klanten in jouw WooCommerce shop natuurlijk de ultieme winkelervaring bieden. Dat betekent dat bezoekers snel door je aanbod moeten kunnen navigeren en natuurlijk ook eenvoudig en snel moeten kunnen bestellen. Wij zorgen ervoor dat je webshop razendsnel en altijd bereikbaar is. Hoe groot je WooCommerce shop ook is en hoeveel gelijktijdige bezoekers je ook hebt. Stel jij speciale eisen aan de beschikbaarheid, schaalbaarheid en beveiliging van je WooCommerce shop en de ondersteuning vanuit je hostingpartner? Kies dan voor onze WooCommerce hosting.
Meest gekozen
Starter
Pro
Pro Plus
€ 15,00 /maand € 35,00 /maand € 45,00 /maand
Aanvragen Aanvragen Aanvragen
Je mag bij ons elke maand switchen van abonnement, of zelfs opzeggen.
2,5 GB

opslagruimte

5 GB

opslagruimte

10 GB

opslagruimte

10 GB

dataverkeer

50 GB

dataverkeer

150 GB

dataverkeer

128 MB

PHP Memory

256 MB

PHP Memory

386 MB

PHP Memory

Multi site/store

Multi site/store

Multi site/store

telefonische support

telefonische support

telefonische support

Meer weten over onze hosting? Bel ons 085-8500158

Voordelen van woocommerce hostinghosting bij XLhosted

 

Je WooCommerce shop altijd bereikbaar

Onze servers zijn ook tijdens piekdrukte (bijv. Sale) snel en stabiel. Zo zorgen we ervoor dat jouw WooCommerceshop altijd bereikbaar is.

Automatische updates

Wij voeren alle security updates van WooCommerce uit en zullen de geïnstalleerde plug-ins updaten, zodat alles naar behoren blijft werken.

Dagelijkse back-ups

Naast onze geavanceerde beveiliging, monitoren we de servers continu op verdachte activiteiten en maken iedere dag een back-up. 

Expert WooCommerce support

Vragen? Bij ons krijg je een dedicated WooCommerce expert aan de lijn die al je vragen over het WooCommerce kan beantwoorden.

Service with a smile

Heb je vragen over onze hosting diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag en bieden hosting voor jouw CMS met de beste service van Nederland en België. Bel ons of stuur een bericht.

Bel 085-8500158 of neem contact op